Kontaktirajte nas na telefon 064 14 666 09

Korporativna obuka

Korporativna obuka

Od svog osnivanja Asocijacija Somelijea Šumadije je spremno za saradnju sa svim subjektima koji istinski poštuju vino i posao Sommeliera. Samim tim ASŠ će podržati sve fizičke i pravne faktore koji mogu pozitivno uticati na prosperitet SomeliJea u Srbiji.

Svoje znanje i veštinu ne čuvamo ljubomorno za sebe, već poučeni etikom i bontonom svoje znanje delimo sa svima koji žele da o piću bogova i veštini zanata kojim se Somelijei bave, saznaju nešto više.Nije retkost da se na istim obukama i radionicama zajedno nadju lekari i pacijenti, kuvari i konobari, zvezdaši i partizanovci, kao i politički protivnici, koji pored vina koje spaja sve ljude ovoga sveta, postaju bogatiji za jednu veliku veštinu i iskustvo. Koorporativne obuke su uvek prilagodjene prijateljima koji žele da profesionalno sarađuju sa članovima ASŠ. Izuzetna nam je čast da ili o Bachusu ili o Dionisu razgovaramo sa svima koji vino posmatraju onako kako ga posmatraju i njegovi bogovi.

"WINE HORECA"

Cilj:                      Profesionalno osposbljavanje osoblja HoReKa objekata.

Ciljna grupa:        Osoblje HoReKa objekata.

Program:              Profesionalni program koji se za svaki objekat posebno izrađuje. Suštinski, program obuhvata sve korake od pripreme preko otvaranja do razrade objekta. Takođe odabir i obuka osoblja, izrada standarda, pravila i procedura, preporuka opreme, jelovnika, vinske karte, karte pića i cigara, izrada budžeta...

Dinamika:          Prema objektu.

Trajanje:              od 3 meseca do 1 godine.

Predavači:           Aktivni članovi ASŠ.

Partneri